Медиа

Фото

Все 11

Сообщения в блоге

Недовіра, нещирість і страх - це те, чим ми й досі живемо

0 16.05.2020 (12:35:57)

Спочатку не було можливості поділитися своїми думками. Та й особливого бажання не було, як і у всіх були страх, розгубленість, апатія. Недовіра, нещирість і страх - це те, що ми відчуваємо і чим сьогодні живемо. Боротьба за вплив і владу: впіймати на чомусь, привласнити собі чужі здобутки і спихнути... ... читать

без темы

0 16.05.2020 (12:35:16)

А коли Він прийшов у храм і навчав, поприходили первосвященики й старші народу до Нього й сказали: Якою Ти владою чиниш оце? І хто Тобі владу цю дав? Ісус же промовив у відповідь їм: Запитаю й Я вас одне слово. Як про нього дасте Мені відповідь, то й Я вам скажу, якою владою Я це чиню. Іванове хрище... ... читать

Переконати в необхідності глибокого і щирого покаяння

0 12.03.2020 (05:48:09)

Людина, яка часто сповідується в свої гріхах не може не бути здоровою. Слабка віра і сумніви не перепона. Потрібно обов язково сповідуватися, каятися в слабкій вірі і сумнівах, як і в своїй немощі і гріхах Велика віра лише у сильних духом і праведних, де нам малодушним мати таку віру? Процес пока... ... читать

Надійся на Господа

0 1.03.2020 (23:08:19)

Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. Не будь мудрий у власних очах, бійся Господа та ухиляйся від злого! Це буде ліком для тіла твого, напоєм для костей твоїх.Надейся на Господа всем сердцем твоим, и... ... читать

Це не невроз, так діє гріх

0 27.02.2020 (03:35:14)

Гріх не від Бога і не від природи, а від зловживання розуму і волі розумних істот, від ухиляння від Бога, від заміни його волі своєю. Грех есть беззаконне так определяет его св. Апостол Иоанн Богослов. Грех происходит от того, что люди хотят быть мудрее заповедей Божиих и Закона Божия. Святі Отці... ... читать

Комментарии в блогах

(2)
4.07.2020 (08:37:18) - Вперёд мракобесы (2)
}

Хочуть щоб я їм потурав чи навіть приєднався до них, або затих й бажано на завжди. Ні, шановні, ви перестанете організовувати провокації і нерви вимотувати і я про вас навіть згадувати не буду. Мені немає куди відступати і я нікуди не збираюся тікати. Мене роками ось так виживали, але я тоді не мовч...

Комментарии


У Вас нет прав на добавление комментариев