Медиа

Фото

Все 5

Сообщения в блоге

Переконати в необхідності глибокого і щирого покаяння

0 12.03.2020 (05:48:09)

Людина, яка часто сповідується в свої гріхах не може не бути здоровою. Слабка віра і сумніви не перепона. Потрібно обов язково сповідуватися, каятися в слабкій вірі і сумнівах, як і в своїй немощі і гріхах Велика віра лише у сильних духом і праведних, де нам малодушним мати таку віру? Процес пока... ... читать

Надійся на Господа

0 1.03.2020 (23:08:19)

Надійся на Господа всім своїм серцем, а на розум свій не покладайся! Пізнавай ти Його на всіх дорогах своїх, і Він випростує твої стежки. Не будь мудрий у власних очах, бійся Господа та ухиляйся від злого! Це буде ліком для тіла твого, напоєм для костей твоїх.Надейся на Господа всем сердцем твоим, и... ... читать

Це не невроз, так діє гріх

0 27.02.2020 (03:35:14)

Гріх не від Бога і не від природи, а від зловживання розуму і волі розумних істот, від ухиляння від Бога, від заміни його волі своєю. Грех есть беззаконне так определяет его св. Апостол Иоанн Богослов. Грех происходит от того, что люди хотят быть мудрее заповедей Божиих и Закона Божия. Святі Отці... ... читать

Будьте й самі святі в усім вашім поводженні

0 22.02.2020 (01:00:30)

Як слухняні, не застосовуйтеся до попередніх пожадливостей вашого невідання, але за Святим, що покликав вас, будьте й самі святі в усім вашім поводженні, бо написано: Будьте святі, Я бо святий!І коли ви Отцем звете Того, Хто кожного, не зважаючи на особу, судить за вчинок, то в страху провадьте час ... ... читать

Істинна мудрість

0 15.02.2020 (10:54:26)

Хто мудрий і розумний між вами? Нехай він покаже діла свої в лагідній мудрості добрим поводженням! Коли ж гірку заздрість та сварку ви маєте в серці своєму, то не величайтесь та не говоріть неправди на правду, це не мудрість, що ніби зверху походить вона, але земна, тілесна та демонська. Бо де заздр... ... читать

Комментарии


У Вас нет прав на добавление комментариев